top of page

Multisport lessen

Sporten met plezier!

Herken je dit?

Je wilt wel blijven sporten, maar wanneer het je uitkomt. Dat lukt niet bij je vereniging, dan benadeel je je team. Wel in de sportschool. Maar dat is nou net niet echt je ding...

 

Wat doe je dan?

Multisporten! Dé gymles voor volwassenen! Meedoen wanneer het jou uit komt. Betaal per les. Stok achter de deur nodig? Sluit dan een abonnement af.

Doe mee met verschillende sporten en spellen zoals volleybal, softbal en trefbal. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.

 

De lessen zijn op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 uur en van 19.30 tot 20.30 uur.

Doe je mee?

Download de app via de knop hieronder.

1.jpg
Lessen: Cursussen

Recreatieve Multisport lessen

Bewegen met plezier!

Iedere woensdagochtend om 09.30 uur is er een groep recreanten die genieten van samen buiten bewegen. Of het nu sporten of spellen zijn. Ze doen overal vol enthousiasme aan mee. Multisport voor recreanten is voor heren en dames.

Redenen waarom jij mee zou kunnen doen:

- je blijft fit

- het is gezellig

- je bent in de buitenlucht

- je ontmoet nieuwe mensen

- iedere week andere oefeningen en nieuwe spellen

- iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen

Interesse? Download de app onderaan de pagina. Ben je minder handig met al die digitale middelen? Stuur een mailtje naar multisportenkhuizen@outlook.com

WhatsApp Image 2022-02-21 at 12.19.53(4).jpeg
Lessen: Cursussen

Toernooien

Sport, spel en plezier!

Multisport organiseert zelf verschillende toernooien in het jaar. Denk hierbij aan een volleybal toernooi, korfbaltoernooi of het eigen Multisporttoernooi waarbij je 4 verschillende sporten in één toernooi speelt.

Daarnaast doen we ook mee aan bestaande evenementen zoals Mud Masters, Madjoe beachvolleybaltoernooi en andere toernooien die worden georganiseerd in Enkhuizen en omstreken.

WhatsApp Image 2021-10-05 at 21.53.40(12).jpeg
Lessen: Cursussen
bottom of page