top of page
  • Foto van schrijverRosalyn Schenk

Mijn verhaal

Waarom kan gymmen alleen als je op school zit? Ik zat zelf op de ALO en wij bleven lekker door gymmen. Dat vond ik zelf fantastisch. Dus ik bedankt een plan waardoor in eerste instantie kinderen tot 12 jaar extra konden gymmen als ze dat leuk vonden. Lekker buiten met elkaar maar ook in de gymzaal onder de naam KidzFit. In het derde jaar van de ALO kreeg ik de kans om de minor 'project van je leven' te volgen. Tijdens deze minor mocht ik het idee van KidzFit verder uitbreiden maar helaas kwam covid-19 om de hoek kijken. De ouders van kinderen leken moeilijk bereikbaar en het liep eigenlijk niet echt. Ik stak er heel veel tijd en energie in maar krijg daar maar weinig voor terug. Zo weinig dat ik de keuze heb moeten maken om er mee te stoppen.

Maar opgeven is geen optie. Ik heb nagedacht over waarom het niet liep en daar van geleerd. Toen ben ik precies hetzelfde begonnen onder de naam Multisport Enkhuizen. Alleen nu voor volwassenen zelf. Dit liep als een trein. Nadat ik 3 proeflessen had gepland zaten deze super snel vol. Ondanks covid-19 liep dit ineens wel. Ook dit deed ik vooral voor de lol en naast mijn studie op de ALO. Nu ik afgestudeerd ben wil ik Multisport uitbreiden om zo nog meer mensen met plezier aan het sporten te krijgen.

Wat is multisport?

Multisport is dé gymles voor volwassenen. We spelen verschillende sporten zoals softbal, volleybal en korfbal maar spelen ook spellen zoals trefbal, James Bond spel en andere nieuwe spellen in het bewegingsonderwijs. Allemaal aangepast zodat het interessant is voor volwassenen. Doe je mee?

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page