top of page
  • Foto van schrijverRosalyn Schenk

Hoe kom ik aan zo'n Multisport shirt?

Je ziet ze steeds meer tijdens de sportlessen. Sporters die een Multisport shirt dragen. De een heeft een groene en de ander weer een blauwe. Maakt de kleur nog uit? En hoe komen ze aan zo'n shirt?


Vorig jaar liepen we met Multisport voor het eerst mee met Mud Masters. Een evenement waarbij je 12 km af legt en ondertussen allemaal hindernissen tegen komt. Dit leek ons leuk om met een groep sporters te doen. Maar als je een team bent moet je natuurlijk wel hetzelfde shirt aan. Zo ontstond het idee om een eigen Multisport shirt te maken.


En gelukkig hebben wij om de hoek Duijn Teamsport zitten. Die hadden meteen een mooi donkerblauw Multisport shirt voor ons klaar.

Na Mud Masters vonden andere sporters onze shirts zo leuk dat ze er ook wel eentje wilde hebben. In eerste instantie alleen donkerblauwe shirts. Maar naar mate de vraag groter werd, konden er ook meer kleuren gekozen worden. Er zijn nu veel sporters met een donkerblauw shirts maar andere kleuren worden ook steeds populairder zoals groen, licht blauw en rood.


Wil je ook een Multisport shirt? Je kunt je maat en kleur aan mij doorgeven. Die verzamel ik en dan maak ik er aan het einde van de maand een bestelling. Dan heeft Duijn (afhankelijk van hun levertijden) gemiddeld een weekje nodig en dan kan ik de shirts bij ze ophalen. De shirts neem ik mee naar de Multisport lessen. Betalen voor je shirt gaat via een tikkie. We hebben een heren model en een dames model. Het heren model is recht en het dames model is getailleerd. De heren maten zijn: S, M, L, XL, 2XL, 3XL en de dames maten zijn 36, 38, 40, 42, 44, 46.


Ben je niet helemaal zeker van je maat? Of je wil sowieso eerst even passen? Dat kan! Ik heb thuis een aantal pas shirts liggen. Laat mij even weten welke maten je wil passen, dan neem ik die voor je mee.


Sport je (nog) niet bij Multisport maar wil je wel een shirt. Dat kan ook. Je kunt ons je bestelling (maat en kleur) mailen naar Multisportenkhuizen@outlook.com35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page