top of page
  • Foto van schrijverRosalyn Schenk

Welke sportschoenen heb ik nodig?

We doen zo veel verschillende sporten, welke schoenen zijn handig om aan te schaffen? Deze vraag krijg ik vaker. Daarom leg ik hieronder uit welke schoenen je hebt beste kunt aanschaffen voor Multisport.


Buiten

De hoofdlocatie van Multisport is op het kunstgrasveld van korfbalvereniging DTS. Dit kunstgrasveld bestaat uit kort kunstgras met zand erop. Daarom adviseer ik je om schoenen met veel kleine noppen aan te schaffen. Je hebt deze schoenen in hoge en lage varianten. Een hoge schoen biedt meer steun bij de enkels dan een lage schoen. Mocht je in het verleden een enkelblessure gehad hebben dan raad ik je aan hoge sportschoenen aan te schaffen.


Binnen

Tijdens de winterperiode sporten we in een gymzaal. Hiervoor heb je zaalschoenen nodig. Alle zaalschoenen voldoen. Verder wil ik je afraden om zaalvoetbalschoenen aan te schaffen als je snel blessures oploopt aan je enkel, knie of heup. In zaalvoetbalschoenen zit vaak weinig schokdemping.


Multisport schoenen aanschaffen?

Hieronder heb ik een lijstje gemaakt met schoenen die ik geschikt vind om op te Multisporten:


Buiten:

Hoge schoenen


Lage schoenen


Binnen:

Hoge schoenen:

Lage schoenen:


Het is belangrijk dat je sportschoenen steun, draagcomfort en schokdemping bieden. Wil je meer weten over een goede sportuitrusting? Laat je dan adviseren in een speciaal zaak en bezuinig vooral niet op goede schoenen :)

95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page